Pulse CMS
Pulse CMS

Fysiopuiston hieronta

Hieronnassa vaikutetaan erilaisin ottein ja tekniikoin pehmytkudoksiin, kivun lievittymiseen, neste- ja verenkierron vilkastumiseen sekä rentoutumiseen.

Hieronta parantaa lihasten ja sen seurauksena koko kehon aineenvaihduntaa. Kuona-aineiden poistuessa lihaksen palautuminen nopeutuu. Hieronnalla nopeutetaan palautumista sekä fyysisestä että psyykkisestä rasituksesta. Tavoitteena on myös ennaltaehkäistä vaivojen syntymistä.

Hierontahoidoissa ja -tekniikoissa hyödynnämme fysioterapeuttista ammattitaitoamme sekä laajaa ja monipuolista lisäkouluttautumistamme tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Intialainen päähieronta

Hemmotteluhoitona palveluvalikoimassamme on myös intialainen päähieronta.

Intialainen päähieronta rentouttaa koko kehoa, laukaisee jännityksiä ja tehostaa päänahan verenkiertoa. Hoito virkistää mieltä ja tuo ihanan rentoutus hetken arjen keskelle. Intialaisessa päähieronnassa hoidettava istuu tuolilla. Hieronnassa käsitellään niska-hartia-aluetta, olkavarsia, päänahkaa, kasvoja ja korvalehtiä. Hoidossa ei käytetä öljyä tai muita väliaineita.

Pulse CMS

Ajanvaraus

Ajanvaraukset ma-to klo 8-17, pe klo 8-16 FysioPuisto puh. 040 127 9025

Hoitojen aikana emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelimeen, mutta soitamme sinulle takaisin heti kun voimme. Halutessasi voit ottaa yhteyttä tai jättää soittopyynnön myös tekstiviestillä, sähköpostilla tai chätissä.

Aukioloajat: ma, ti, to klo 8-20, ke 12-20 perjantai klo 8-16 tai sopimuksen mukaan

Käyntiosoite: Fysita Oy:n tilat Vapaudentie 62, liiketila 360100 Seinäjoki

Pulse CMS